Web sayfamızı tanıyalım

Bu haberimizde Vip kiralama A.Ş’nin yenilenen web sayfasını daha yakından tanıyacağız. Vip Kiralama A.Ş(rent a car) geniş filosu ile beraber verdiği hizmetlerle kendinden kısa zamanda ses getirmeyi başardı. Bu başarısını raslantıdan ibaret olamadığını yenilenen web sayfasını sizlere adım adım incelerken sizler hak vereceksiniz. Öncelikle araç rezervasyon bölümü çok pratik ve hemen müşteri temsilcisiyle irtibata geçmenizi sağlıyor olması web’te gözümüze ilişen ilk güzellik oluyor.

Rezervasyon bölümü altında sizlere cazip kampanya bilgileri veriliyor. Bu da rezerve işlemini yapmadan görünmesi en uygun fiyattaki aracı daha hızlı görmemizi ve rezervasyonumuzu daha rahat tamamlamamızı sağlıyor. Kampanyalar bölümünün altında ise Vip Araçlar bölümü bulunuyor. Bu bölümde de Vip Kiralama A.Ş’nin bünyesinde bulunan geniş filo hakkında bilgiler araç görselleriyle beraber veriliyor. Araçların tüm bilgileri burada yer almakta ve dilediğiniz aracı buradan seçip direk rezervasyona geçilebiliyor olması da ayrıca site içi pratiklik sağlamış.

Vip Kiralama A.Ş araçlarını inceledikten sonra Vip Hizmetler bölümüne geçiş yapıyoruz. Burada da şirketin bizlere sunduğu birçok hizmetten yalnız altı tanesi hakkında bilgiler içeriyor. Şirketin bizlere sunduğu hizmetleri burada daha yakından tanıklık ediyor ve kiralama sonrası yaşanabilecek sıkıntılara karşı şirketin bizleri koruyup, kolladığını görüyoruz.

Vip Hizmetler bölümünden sonra şirketle iligili haberlerin verildiği bölüm ile  Vip Kiralama A.Ş bağlı olduğu Vip Yapı Group ve diğer bağlı şirketlerin bilgileri yer almaktadır. Bu bölümden kiralama yapmak istediğimiz şirket hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Ve gelelim özellikle de il dışı veya yabancı müşterilere büyük kolaylık yapan bölüme geçelim: Popüler Lokasyonlar. Bu bölüm özellikle Yeşil Bursa’mızla beraber birçok ilde gezip görülecek yerlerle ilgili bilgiler ve lokasyonları yer almaktadır ki özellikle gezi amaçlı kiralama yapmayı düşünen müşteriler için ciddi anlamda büyük kolaylık sağlamaktadır. Buradaki bilgilerden yola çıkarak ve hem doğal güzellikleri hem de eğlence ile Tarihi yerler hakkında bilgi alıp güzel ve keyifli bir gezi planları yapmamız için bizlere büyük kolaylık sağlıyor.

Sonuç olarak web sayfamızı sizlerin daha rahat ve pratik kullanımı için tanıtımını yaptığımız bu haberimizde son olarak kiralama yapacak müşterilerimiz için çok çok önemli olan araç kullanım koşullarının yazılı olduğu bölüm hakkında bilgi vererek haberimize noktayı koymak isteriz. Web sayfasının en alt bölümünde bulunan menüde linkli bulunan araç kullanım koşulları hakkındaki bilgiyi okumanızı tavsiye ediyor ve kullanım koşulları çerçevesinde huzurlu ve mutlu yolculuklar yapmanızı diliyoruz.

Vip Kiralama A.Ş sloganında söylediği gibi “mutluluğunuz için” çıktığı bu yolculukta sizi sizden daha çok düşünüyor ve sizlere bu mutluluğu yaşarken keyfini sürmek kalıyor…  


Mesaj, mail ya da telefon aracılığıyla hemen bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca kiralık araçlarımız ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak isterseniz sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca sayfamızda bulunan WHATSAPP canlı hesabımıza bilgi bırakabilirsiniz.